Optical Illusion Tree Face with Leaves Blowing

NLVision

Non lineair Vision

Out of the box solutions

Blue Purple Liquid Blur Gradient Background

“Wat we niet kennen, herkennen we vaak ook niet.”

We kiezen onbewust vaak al snel voor de bekende weg omdat we zo gewend zijn om vanuit een aangeleerde structuur te denken en werken. In een wereld waarin verandering en complexiteit de norm zijn, is het vermogen om buiten de gebaande paden te denken daarom van onschatbare waarde.


Het combineren van lineair met non-lineair denken heeft hierdoor een enorme meerwaarde. Het stelt ons beter in staat om vraagstukken vanuit verschillende hoeken te benaderen, verborgen patronen te ontdekken en tot creatieve oplossingen te komen die we vaak niet zouden vinden via de conventionele wegen.


Mijn benadering van probleemoplossing draait om het verkennen van diverse perspectieven en het identificeren van de onderliggende dynamiek die uw uitdagingen beïnvloeden. Door deze complexiteit te omarmen en verbindingen te leggen tussen ogenschijnlijk niet-gerelateerde elementen, help ik om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en doelen te bereiken.


Mijn ervaring is dat door het veranderen van de manier waarop we naar vraagstukken kijken, we vaak ontdekken dat het 'probleem' eigenlijk slechts een symptoom is van een dieperliggende kwestie.


Margretha du Carmo Krabbe 2024

Optical Illusion Tree Face with Leaves Blowing

NLVision

Non lineair Vision

Out of the box solutions

LinkedIn Logo 蓝白领英社交媒体
Book An Appointment Icon

+31641205896

KVK: 93082622

quotation frame

“Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg.”